TRANSPORT GRATUIT,5PC DE VÂNZARE,VETERANI DIN VIETNAM UITA NICIODATĂ MONEDA

0
0 Recenzii

78.77lei 63.02lei
Cantitatea:
  • Categorie: ornamente
  • Tag-uri: 1 monede, leshi monede, inel războiului din vietnam, veteran moneda, capace veteran din vietnam, vietnam monedă de aur, poseta de monede timp de aventura, 10 ani, veteran de monede, cartea războiului din vietnam, veteran din vietnam inel.

SKU: i160817

Bine ati venit la magazinul nostru!

Avem o excelenta echipa de design profesional.Vă rugăm să fiți siguri de produsele noastre și de ambalare

sunt 100% unice de design și producție.Produsele noastre se aplică la diferite tipuri de sărbătoare cadou de suveniruri,

cum ar fi festivalul de petrecere, petrecere de aniversare , petrecere comercial, petrecere de nuntă și așa mai departe.Oricare dintre produsele noastre pot fi

trimise ca un cadou pentru tatăl tău ,mama ,membru de familie, prieteni, șefu', personal ,coleg, etc.

Bun venit prietenii din întreaga lume pentru a cumpara produsele noastre.

Noi vă va oferi cel mai bun discount pentru a întâmpina diverse țări distribuția agentului să coopereze cu noi.VETERANI DIN VIETNAM UITA NICIODATĂ MONEDA

Toate pretul nu include taxa(taxa) în destinația vamală.Diferite țări au diferite politici în ceea ce privește impozitul(taxa).unele țări vor percepe taxe suplimentare atunci când importul din oeversea.Cu toate acestea,este responsabilitatea cumparatorului dacă percepe o taxă atunci când mărfurile au ajuns la destinație.

Vamale:

Comanda va fi decleared ca cadou în valoare mai mică pentru a elimina fiscale personalizate, și ușor de a face obiceiurile de a continua.

Cu toate ACESTEA, În anumite țări, trebuie să plătească impozite sau taxe pe mărfurile importate.Uneori mărfurilor sub o anumită valoare, sau în anumite categorii, nu suporta impozitele.

Regulile sunt diferite în fiecare țară.Prin urmare, nu putem, și nu va oferi sfaturi cu privire la taxe în țara dumneavoastră.Ca și cumpărător, este responsabilitatea dumneavoastră pentru a afla aceste informații înainte de a comanda.de asemenea,uneori, nu este nevoie să faci vamale clerance,să fie relaxați-vă,e un lucru usor.

Primirea articol:

Atunci când a semnat articole, vă rugăm să verificați-l chiar acum pentru a vă asigura că se potrivește cu descrierea din listă și ca înțelegerea noastră.Dacă există vreo greșeală sau ce alceva, vă rugăm să ne contactați în curând,și am promisiunea de a rezolva problema în curând.Dacă sunteți mulțumit cu elementul, ne-ar aprecia cu adevărat, dacă ne lăsați un feedback pozitiv

Garanție:

Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou. (cumpărătorul ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în re-stare vandabile, multumesc).

Oferim gratuit servicii de reparatii în termen de 6 de garanție.Pentru primele 1 luni de la achiziție, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la China pentru locația dvs.).După 1 luni de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim.

Customer Service:

Pls nu ezitați să ne contactați prin mesaj la orice ora din comfortul dvs. sau chat-ul on-line.Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de sprijin de la noi, ne va răspunde în termen de 12 ore de afaceri.

Design două părți design
Material Metal
Model Armura lui Dumnezeu Moneda
Tara Zhejiang China ( Insulele Niue )
Tehnica Aurire
Tema Patriotismul
Stil Stil American
Starea VIETNAM CER TRUPELE PRIMA 1 CAVALERIE MONEDA
Diametru 40mm*3 mm(Lunetist Militar Moneda)
Utilizarea Colectia De Cadouri
Greutate Military Vietnam Veterans Challenge Coin
Caracteristică Militari Veterani Din Vietnam Moneda
Metal Aurit
Caracteristică Regională europa
An 2000-Prezent, 2015

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.