VC-16 placa Grafica GPU Suport de Sprijin Reglabil Telescopic Rotativ cu Șurub de Metal placa Video Sag Suport Jack Desktop PC Caz

0
0 Recenzii

19.61lei 11.58lei
Cantitatea:

SKU: i214629

TEUCR placa Grafica Bretele Telescopic Reglabil Suport Jack Protecție Magnetică placa Grafica Jack Computer Desktop Accesorii

Caracteristică:

1. Telescopic design spirală: placa video suportul este conceput telescopic cu șuruburi.VC-16mini poate oferi 27-50mm mare sprijin interval, VC-16 poate oferi 49-80mm suport mare interval, și VC-16Plus poate oferi 75-125mm suport mare interval.Înălțimea poate fi ajustat în mod liber pentru a se adapta la diferite sarcini de șasiu.Acesta oferă sprijin eficient pentru coada de la placa video si la escorte de la placa video.

2. Aluminiu aliaj de magneziu material: Magneziu aliaj de aluminiu material, oferind un sprijin substanțial și durabil, solid și durabil.Suprafața a fost sablat și anodizat, cu restante de textura și de durată.

3. Magnetic, anti-alunecare de protecție de siguranță: Ambele capete sunt echipate cu anti-alunecare tampoane de cauciuc, care sunt convenabil pentru utilizatori pentru a instala și de a sta ferm în șasiu, fara zgarieturi pe carcasă.Partea de jos adoptă magnetic aspirație design, care pot fi adsorbite pe fier materiale, cum ar fi alimentare bin și șasiu placa de fund pentru a oferi sprijin.

4. Adaptate, inaltime poate fi ajustat în mod liber: Compatibil cu tradiționale ATX, M-ATX, ITX șasiu structuri, înălțimea poate fi ajustată independent pentru a satisface nevoile utilizatorilor.

5. Funcția de placa video protecție suport tija înaltă pentru placa video este scump și mare în dimensiune, dar cele mai multe cazuri nu oferă video suplimentare suport pentru card de protecție.Placa video cadru de sprijin a venit în ființă, care poate oferi un sprijin eficient pentru coada de la placa video, astfel încât de mare pentru placa video este într-un stat paralel, reducerea ratei de eșec.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Tip: Card De Grafica Suport

RGB Suport: NU RGB

Caz de sprijin de Model: pentru ATX / M-ATX / ITX

Brand: TEUCR

Model: C-16mini, VC-16, VVC-16Plus (opțional)

Culoare: Argintiu, negru, roșu (opțional)

Material: Aluminiu aliaj de magneziu

Tratament de suprafață: Anodizat sablare

Dimensiuni:

VC-16mini: 27x15mm/1.06x0.59in, poate fi extins la 50mm/1.97 în

VC-16: 49x15mm/1.93x0.59in, poate fi extins la 80mm/3.15 în

VC-16Plus: 75x15mm/2.95x0.59in, se poate extinde la 125mm/4.92 în

Greutate: 10-30g

Ce este funcția de placă grafică de protecție suport tija?

Rolul de placă grafică de protecție suport tija: high-end grafică cărțile sunt scumpe și mare în dimensiune, și cel mai șasiu nu oferă grafice suplimentare suport pentru card de protecție, placă grafică brățării de suport a venit în ființă.

Acesta poate oferi sprijin eficient pentru partea din spate a plăcii grafice, ceea ce face high-end grafică de carte într-un stat paralel și reducerea ratei de eșec.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Placa Grafica Suport

Dimensiune 27x15mm
Origine China Continentală
model VC-16mini, VC-16, VVC-16Plus
Numărul De Model Grafica suport pentru card
Cu Armura NO
Sprijinul Caz Modelul pentru ATX / M-ATX / ITX
tratament de suprafață anodizat sablare
Certificare Nici unul
Dimensiune Ventilator Altele
Tip Placa Grafica Suport
RGB Suport NU RGB
Cu Capac NO
Pachet N
Greutate 10-30g
Fluorescente NO
Nume De Brand ALLOYSEED
Cu Ecran NO
Material Aluminiu, Aluminiu Aliaj De Magneziu

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.