BIEMLERFN Nou Pom de Crăciun Artificial de Anul Nou Acasă Decorare Pom de Crăciun DIY pentru Casa Gradina Xmas Party Ornament de Brad, de Pin

5
3 Recenzii

271.51lei 190.04lei
Cantitatea:
  • Categorie: Home & Garden
  • Tag-uri: nasa ornamente de crăciun, cavali decor acasă, am pom de craciun, decoratiuni de craciun acasa 20, verde xmas decor, decoratiuni noel 2021, nedefinit pantaloni, artificial de crăciun pom de crăciun, egreta ornament de crăciun, insigna de crăciun.

SKU: i30109

Repere De Produse:

CLASIC de MOLID: echipat cu robust ramuri, suficient de puternic pentru a ține garland și toate dumneavoastră preferat de ornamente pentru un aspect personalizat

DESIGN de CALITATE: Complet puf ramurile pentru a oferi un aspect sănătos, natural.

UȘOR de ASAMBLARE si FUNDA: Pune împreună bradul, în doar 3 pași: pur și simplu conectați la baza de la cea mai mare secțiune de copac înainte de a atașa secțiunile rămase și rapid funda ramuri

CONSTRUIT PENTRU a DURA: Fabricata cu material durabil de balamale metalice și ignifug din PVC ramuri care stau inaltime, cu ajutorul unui metal robust de bază.

Mai MULTE MODURI de A DECORA: Accentua diferite zone ale spațiului de locuit, de birou, sau chiar o petrecere de vacanță prin personalizarea copac cu ghirlanda, lumini, ornamente, și mai mult!

FAQ:

1.Ce furnizor este recomandată metoda de transport maritim?

Postul va fi livrat în termen de 5 zile lucrătoare după ce a primit plata.Noi sprijinim mai multe metode de transport,inclusiv Aerian poștă și rapid Express.De obicei transport gratuit cum este Imperiallimuzine.ro Standard de Transport maritim sau China post,care are 7-45 zile.Dacă doriți să alegeți mai rapid mod de transport maritim ca EMS,DHL.Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

2.Ce politica de garanție?

Daca produsul primit nu este descris sau de calitate scăzută,vânzătorul promite că puteți reveni inainte de a comanda este finalizată(atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește confirmare interval de timp)și a obține o rambursare completă.Taxa de returnare vor fi plătite de tine.Sau,puteți alege să păstreze produsul și sunt de acord valoarea de rambursare direct cu vanzatorul.

3.Voi primi discount dacă cumpărați în vrac?

Dacă cumperi două sau mai multe produse, vei primi un discount suplimentar.Dacă doriți să colaborați cu noi, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde mesajul tău cât mai curând posibil.

Despre Dropshipping:

1.Accepta Dropshipping, iar noi vom FACE NU pune nici facturi, codurile QR, promoții în transport, Așa că Nu vă faceți griji, Doar-l cumpere, nu vom face nimic bine pentru tine .

2.Suntem de garantare fiecare dispozitiv fi testat riguros inainte de a expediat, ASA ca toate produsele pot garanta 100% de înaltă calitate inainte de trimis.Vă mulțumesc foarte mult!!!

3.am rapida metoda de transport maritim în marea BRITANIE ,Germania și Franța ,de obicei, timp de livrare 5-10 zile ,bine ai venit revinde produsul nostru

Caracteristică 4 Verde Copac in Miniatura pentru Acasă de Crăciun
Numărul De Model artificial de Crăciun copaci
Caracteristică 1 pomul de crăciun
Caracteristică 2 Decoratiuni De Craciun Titular
Caracteristică 3 Acasă Decor Petrecere
Luminos No
Origine China Continentală

3 Recenzii

Mariabelen Gonzalez -2022-11-25
5

Acum brațul-l pentru a vedea dacă e ca în poză

Ntqveh1982 -2022-12-08
5

Cel mai bun

Anirudh Tiwari26 -2022-11-23
5

A fost prost ambalate, s-a îndoit tub, după mai multe lovituri cu un ciocan s-a dovedit a rezolva această problemă

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.