2022 Automata Aluat Mucegai Jiaozi Filtru De Empanadas Instrumente Cap Dublu Apăsați Tip De Copt Accesorii Bucatarie Găluște Dotari

4.5
2 Recenzii

33.75lei 15.84lei
Cantitatea:
  • Categorie: Bakeware
  • Tag-uri: aluat mucegai jiaozi filtru de empanadas instrumente, Găluște, Găluște De Mucegai, ravioli cutter, apăsați aluat, placinta.

SKU: i30731

-Note - 1.Inainte de a trimite produsele, trebuie verificat dacă toate produsele sunt în stare bună.Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau producătorul este defect, vă Rugăm să nu Deschizi Disputa și Lăsați Feedback-ul Negativ, vă Rugăm să Ne Contactați în Primul rând, Ne vom Ocupa Cu Asta, nu vă faceți Griji !

2.Datorită ecranului, pot exista unele diferențe de culoare între obiectul real și imagine, dar aceasta nu va afecta utilizarea.Vă mulțumesc pentru înțelegere

3.Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-eroare de 1-3cm, dar aceasta nu va afecta utilizarea.Vă mulțumesc pentru înțelegere

4.Dropshipping este extrem de binevenite,Fără factură sau materiale promoționale incluse.

5.Sunteți mai mult decât binevenit pentru a cumpăra un pic mai mult la un moment dat, astfel încât să puteți reduce timpul de așteptare pentru o altă achiziție, sau aveți posibilitatea să partajați un produs util cu familia sau prietenii.

Ești încă îngrijorat despre a face găluște?Aveți de a controla forma și puterea de mâini de fiecare dată când face găluște, dar fiecare aluat este diferit.Cu aceasta masina de aluat, această problemă poate fi rezolvată, permițându-vă să facă mai repede găluște fără a fi nevoie de o mulțime de așteptare pentru familia ta.Puteți DIY găluște cu familia și prietenii de acasă sau de la petreceri, în timp ce creșterea mâinile copilului-privind capacitatea, și nu ia mult timp pentru a face o mulțime, atunci bucurați-vă de distracție de a face manual delicioase produse alimentare de unul singur, petrece un timp fericit.

Caracteristică:

1.De Calitate alimentară Material: de înaltă calitate ABS+304 din oțel inoxidabil, este rezistent și durabil, iar baza anti-alunecare pad este stabilă.Este usor de folosit si curatat, doar clatiti faina cu apa.

2.Ușor de utilizat: Acest nou și actualizat găluște masini poate pack două la un moment dat și de a face mai multe găluște rapid.Chiar dacă sunteți un începător, acest aluat maker vă permite cu ușurință pentru a face frumos ondulat găluște într-un timp scurt, fără nicio grabă.

Cum să utilizați:

1. Deschide partea deblocarea dispozitivului de găluște masini;

2. Pune găluște de piele și a pus umplutura;

3. Apăsați mânerul în jos. 2 găluște pot fi făcute și apăsat în același timp.

Caietul de sarcini:

1.Culoare: așa cum se arată

2.Dimensiune: 20*17*12cm

3.Material:304 din oțel inoxidabil + ABS

(Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-eroare)

Pachetul Include: De

1 x Filtru de Aluat Mucegai

Manual De Aluat Mucegai

Material Plastic
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip Set Complet De Mucegai
Tip De Copt & Patiserie Instrumente
Origine China Continentală

2 Recenzii

Kozmenko 1997 -2022-11-12
5

oK

Artyrms1997 -2022-12-08
4

Aceasta funcționează bine pentru acum. Nu știu cât de bună este pentru tipul de material (plastic). Am încercat și nu e puțin bine-a făcut găluște stânga.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.