Cnoles Verde Din Piele Geantă De Mână De Designeri Femei Saci De Messenger Femei Geanta Crossbody, Geantă De Umăr Geantă De Mână

5
5 Recenzii

342.52lei 219.22lei
Cantitatea:
  • Categorie: Femei Genti
  • Tag-uri: agented geantă de mână, geanta de umar femei gran, lichee genți de mână, mindesa femei genti, nedefinit pantaloni, struț sac de genți de mână, fr pungi de designer, femeile sac pachet, dky sac de designer, mia crossbody genti.

SKU: i32516

Numărul De Model K051007B1508
Model Tip Solid
Funcția Cumpărături/Makepu/Timp Liber
Duritate MOALE
Materiale De Captuseala Poliester
Greutate About 435g
Decor Nici unul
Origine China Continentală
CN Guangdong
Stil Moda, Stil European și American
Gen FEMEI
Genți De Mână De Tip Saci De Messenger
Dimensiune 203mmX57mmX145mm
Culoare Verde/Negru
Nume De Brand cnoles
Forma Ghiozdane
Tip De Închidere Hasp
Design de Brand cnoles
Ocazie Versatil
Tipuri de saci Geanta Crossbody Din Piele Genți De Umăr
Material Principal Split Din Piele
Exterior Lambou De Buzunar
Interior Interior Slot Buzunar, Buzunar Pentru Telefon Mobil, Buzunar Interior Cu Fermoar, Compartiment Interior
Numărul de Mânere/Curele Două
Locul De Origine GUANG DONG Provincia

5 Recenzii

Johnnyfeldborg -2022-09-02
5

O geanta perfecta! Nimic nu iese, nu există un singur miros, o linie la linie. Vânzătorul ambalate mărfurile bine și a mers cu mine într-o stare ideală!

Sofia 2001 -2023-01-09
5

Frumoasa geanta, accesorii de calitate, arata elegant și scump. Rapid de transport maritim, bine ambalate, dimensiunea meci. Pentru iubitorii de mici genți de mână este doar o mană cerească. Multumesc la vânzător.

Fan Yarullin -2022-11-14
5

Nu știu despre piele, dar culoarea, forma geantă de mână, Valve, de rigiditate și de dimensiuni modeste sunt frumoase. Dacă sunteți în căutarea pentru o bază "sub Toate", atunci aceasta frumusete poate în mod adecvat introduce capsula. A luat imediat de pe centuri complete și a atașat o contrastante-îmi place atât de mult! Forma de bază de sac este perfect panza pentru accent accesorii! Literele de pe sac sunt din metal)

Kaliostro13iv -2022-12-28
5

Doar a căzut în dragoste cu această culoare! Asteptat, sperat foarte mult că va fi ca în fotografie. Geanta îndeplinit toate așteptările! Culoarea Chic, chic de calitate, din piele (nu este un miros subtil de piele aproape), accesorii!! Cât de tare este ea. Ambalate într-o anteră, prevăzută cu carton, a venit într-o cutie. Recomanda!

Nastya Sokolova98 -2022-09-09
5

Fată drăguță! A venit destul de repede, ambalate foarte bine. Nicăieri nu deformare, cusăturile sunt chiar și îngrijite. Banii costurile

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.