V8 Plug Placa De Sunet Pentru Live Streaming, Voice Changer Placa De Sunet Cu Mai Multe Efecte De Sunet, Mixer Audio Pentru Înregistrare

0
0 Recenzii

137.03lei 89.05lei
Cantitatea:
  • Categorie: Componente De Calculator
  • Tag-uri: voice changer dispozitiv, placa audio, placa de sunet usb audio interface, placa de sunet, placa de sunet v8.

SKU: i117337

V8 Plug Placa De Sunet Pentru Live Streaming, Voice Changer Placa De Sunet Cu Mai Multe Efecte De Sunet, Mixer Audio Pentru Înregistrare

[Professional tehnologie de reducere a zgomotului] Built-in dual DSP de reducere a zgomotului chips-uri și ECHO, placa de sunet voice changer are dual DSP de reducere a zgomotului chips-uri pentru a evita influența curentului de zgomot, asigura un sunet de înaltă calitate, și să cânte cântece frumoase, Reverb (echo) te face vocea este mai fermecător.

[Mai multe efecte, moduri și moduri de joc] 6 modul de opțiuni, 12 electronice opțiuni de efect, 15 atmosferă efecte de sunet, 7 moduri diferite de joc, 3 de efect de sunet, tranzitii

[Suport Multi-dispozitiv] Potrivit pentru telefon mobil dual difuzat live, mobile, computer de difuzare în direct, simultan, un calculator de difuzare în direct, calculator acompaniament telefon mobil live broadcast, metru de intrare telefon mobil de transmisie live.

[Multi-scop] Karaoke Acasă, voice chat, Live, Facebook, Periscop, Livestream, Tiktok, WeChat, Smule, etc., plug and play.

Caietul de sarcini:

Aspectul meșteșug: metal craft

Mediu de lucru: temperatura 0℃~60℃

Bluetooth versiune: V5.0

Built-in baterie: Li-ion 1000mAh/3.7 V

Multi-modul difuzor: 2.0

Timp de încărcare: aproximativ 5 ore

De încărcare: 5V-1A

Ieșire rata de adoptare: 48KHz

Numărul de biți folosit: 16bit

culoare: negru

Material: metal

dimensiune: 135 x 105 x 21m

Conținutul Pachetului:

1*placa de Sunet

1*cablu de date

2*cablu Audio

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine China Continentală
Certificare Nici unul
Pachet Da
Tip De Interfață USB
Nume De Brand NoEnName_Null

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.